Vragen over onze dierenfotografie?

Heb je nog vragen vooraleer je een fotoshoot van je hond, kat of paard wil boeken, aarzel dan niet om ons te contacteren. We proberen steeds een antwoord te geven binnen de 24u. Je vindt alvast veel antwoorden over onze dierenfotografie in de rubriek De Pretty Pets Ervaring en op de FAQ pagina.

  Je bent geïnteresseerd in:
  fotoshoot in studiofotoshoot op locatiefotoshoot in studio én op locatiegeschenkbonprijslijst fotoproducten


  Opgelet! controleer je spam folder op berichten van Pretty Pets, zeker bij hotmail accounts komt deze al eens makkelijk daarin terecht. Voeg prettypets aan je contacten toe om dit te vermijden.

  Problemen met het verzenden van het formulier? Mail rechtstreeks naar info[at]prettypets.be

  Pretty Pets Studio

  info hondenfotografie

  Veel gestelde vragen

  dierenfotografie tussenicon

  Hier vind je alvast een antwoord op de meeste gestelde vragen.

  Natuurlijk! Je kan in de studio terecht voor fotografie van je kat, konijn, hamster of zelfs reptielen, maar we komen ook op locatie voor paardenfotografie.
  Zeker en vast! We nemen alle tijd om je hond te laten wennen aan de camera en fotograaf. We proberen niet een fotoshoot te forceren in 30 of 60 minuten, maar nemen al de tijd die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Met snoepjes, speeltjes, inzicht in het denken van je hond en veel geduld lukt het altijd. Bij honden vol energie helpt het om ze eerst goed uit te laten en ze wat energie te laten kwijtspelen tijdens het spelen.
  Veiligheid is belangrijk voor ons. We willen niet dat je hond of omstaanders in gevaar komen, dus vaak is het gebruik van een leiband buiten aangeraden. Als je de leiband niet op de foto wenst, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Op de geselecteerde foto’s waarvoor je fotoproducten bestelt, zullen we de leiband in Photoshop weg retoucheren. We kunnen ook één van onze dunne lijnen gebruiken die makkelijker te retoucheren zijn. We fotograferen zodanig dat de leiband zeker weg te werken valt.
  We fotograferen over heel België en het grensgebied met Nederland. Buiten een straal van 20 km van onze studio rekenen we wel een km-vergoeding aan (h/t). Dus foto’s aan zee of in de Ardennen zijn ook mogelijk.
  We leggen met plezier de speciale band tussen jou en je huisdier vast, zowel in studio als op locatie. Lees zeker onze tips ivm kleding. Vooral in de studio is dit belangrijk. Op locatie gaat het er iets meer casual aan toe en maken we veel sfeerbeelden. Het is echter niet de bedoeling dat we portretten van enkel mensen maken. Hiervoor moet je een aparte fotoshoot boeken. Bij Pretty Pets draait het om je huisdier en de band die het heeft met zijn baasje.
  Nee, de prijs van de fotosessie is enkel voor de tijd en het talent van de fotograaf, dus voor het maken van de opnamen. Bij de fotosessie hoort wel een persoonlijke viewing sessie van een uur. Tijdens deze sessie bespreken we samen welk fotoproduct het beste past bij de mooiste foto’s. Dit kan een koffietafelalbum zijn of een mooi ingekaderde fine art print of een moderne print achter Acrylaat.
  Ongeveer 1 à 2 weken na de fotosessie zullen we een afspraak vastleggen voor een viewing sessie. We presenteren je foto’s dan op groot scherm en tonen je wat mogelijk is qua afwerking. Tussentijds zullen we wel al een link bezorgen naar je persoonlijke fotogallerij zodat je zelf al een selectie kan maken uit de beste beelden. Deze beelden zijn nog niet volledig bewerkt. De volledige nabewerking (retouche en optimalisatie) doen we pas na selectie van de foto’s voor de fotoproducten tijdens de viewingsessie.
  Een fotoshoot van een huisdier cadeau doen is een geschenk dat iedereen met een hond, kat of zelfs paard leuk vindt. Daarom kan je bij Pretty Pets geschenkbonnen inclusief bestelkrediet aankopen. Zo kan de gelukkige ontvangen na de fotoshoot ook al een fotoproduct kiezen. Je ontvangt een mooi gedrukte bon in een luxe verpakking klaar om te schenken. Top cadeau!

  Wil ook jij een onvergetelijke fotoshoot samen met je hond?