De Pretty Pets ervaring

Kies je voor een Pretty Pets fotoshoot, dan weet je dat je na afloop naar huis gaat met prachtige foto’s én een leuke ervaring. We maken sprekende portretten van je huisdier die we met zorg verwerken tot prachtige wanddecoratie of verzamelen in een luxueus fotoboek. Bij Pretty Pets gaan we voor een full service aanpak waarbij we van A tot Z jou ontzorgen:

  • geen zorgen maken over wat te doen met de foto’s en waar ze te laten afdrukken.
  • steek zelf geen uren tijd in het maken van een album waar je misschien toch niet helemaal tevreden over bent.
  • laat je herinneringen zeker niet in een kast liggen, maar laat iets moois maken waar je elke dag van kan genieten.

Met onze jarenlange ervaring in de grafische sector, weten we hoe een boek te layouten en welke leverancier te contacteren voor de mooiste fotoproducten.

Hulp nodig bij het ophangen van wanddecoratie, zelfs dat kunnen we regelen!

Een leuke ervaring voor dier en baasje

In digitale tijden heeft iedereen honderden digitale foto’s op zijn smartphone en computer staan, maar helaas zien we maar al te vaak dat hier verder niet veel mee gebeurt. De kans is groot dat de foto’s op termijn onherroepelijk verloren gaan (onleesbare media, crash harde schijf, geen backups, …). Daarom levert Pretty Pets enkel volwaardige en met vakmanschap afgewerkte eindproducten van de hoogste kwaliteit waar we 100% achter staan. Hiervoor werken we samen met professionele fotolabo’s en lijstenmakers.

Natuurlijk wil je ook uitpakken op Facebook en Instagram met je favoriete foto’s, daarom ontvang je bij elk besteld fotoproduct een digitaal bestand geschikt voor social media en één om te bekijken op je HDTV. Pretty Pets levert echter geen hoge resolutie beelden waarmee je zelf kan gaan printen, want we willen 100% achter de afdrukkwaliteit staan en een goedkope print van een warenhuis die na een tijd verkleurt is zonde van je investering in de fotoshoot en geen reclame voor ons.

Meer weten over de Pretty Pets ervaring?

Overtuigd? Laten we afspreken en prachtige beelden maken van je huisdier.