De viewing sessie

Je favoriete beelden kiezen en beslissen wat je er mee wil doen, is niet eenvoudig en een ervaring op zich. Na de fotoshoot leggen we een datum vast om in de Pretty Pets studio de beste foto’s samen te bekijken op groot scherm. Meestal plannen we zo’n viewing sessie in op een avond 1 of 2 weken na je fotoshoot. Belangrijk is dat alle beslissingnemers op deze sessie aanwezig zijn en dat jullie al ongeveer een idee hebben over hoe jullie de beelden willen gebruiken en wat jullie budget hiervoor is. Vooraf aan het boeken van je fotoshoot ontvang je onze tarieven om je hierbij te helpen.

Tijdens de viewing sessie gaan we jullie alle mogelijkheden voorstellen qua afwerking. We zijn een full service fotostudio die je begeleidt bij de keuze van fotoproducten en we leveren enkel professioneel afgewerkte foto’s. Je hoeft dus zelf geen tijd te steken in het vinden van een kader of passepartout die past bij je interieur of zelf uren te knoeien met online software om een fotoboek samen te stellen. Je kan de verschillende fotoproducten bij ons bekijken en vergelijken én we voorzien ook een digitale presentatie van hoe je foto’s er komen uit te zien aan de muur van je eetkamer, living, slaapkamer, hal of bureau. We werken met voorbeeldfoto’s van interieurs, maar kunnen ook op basis van foto’s van je eigen interieur een presentatie maken. In dat geval bezorg je ons op voorhand zelf deze foto’s én een referentieafmeting (vb van muur, kast, of liever nog een A4 / A3 vel op de muur gekleefd) of wij komen op voorhand de ruimte fotograferen en opmeten. Zo kan je met een gerust hart bestellen, want je weet precies wat je bestelt en hoe de foto’s in een bepaalde grootte er aan de muur zullen uitzien.

Ben je geïnteresseerd in een wandcollectie – een groep van beelden die samen komen te hangen – dan kunnen we dit ook visualiseren op het scherm.

Nadat je uit onze collectie Fine Art Albums en wanddecoratie een keuze hebt gemaakt, start voor ons het grote werk: het nauwkeurig bewerken en retoucheren van al de geselecteerde beelden. Kruimels, vuiltjes, uitgevallen haren, kwijldruppeltjes die niet thuis horen in de foto of teveel aandacht trekken, gaan we zorgvuldig verwijderen net als storende leibanden. Verder spelen we met de belichting, contrast en kleuren tot we het ideale beeld krijgen. Heb je een album gekozen, dan zullen we je eerst de layout van het album mailen vooraleer deze in productie te laten gaan. Is de nabewerking klaar, dan zullen we je bestelling binnen de 3 à 6 weken afwerken zodat je ze in onze fotostudio kan komen afhalen of het wordt door ons gratis geleverd. Dan is het moment aangebroken om alles uit te pakken en om de foto’s te zien zoals ze horen te zijn: gedrukt op kwaliteits fotopapier of museumkwaliteit katoenpapier, in een mooi fotoboek of als vergroting aan de muur. Vanaf dan kan je er elke dag van genieten en zal je, ook later als je dikke vriend er niet meer is, een prachtig aandenken hebben.

We archiveren alle beelden van je fotosessie waarvoor je fotoproducten hebt besteld minstens 2 jaar. De niet bestelde foto’s worden tot 6 maanden na de viewing sessie beschikbaar gehouden in je persoonlijke online fotogalerij, zodat je ruim de tijd hebt om na te bestellen. Na die termijn worden niet bestelde beelden verwijderd, maar blijven je favoriete bestelde beelden online in de fotogalerij.

wandcollectie hondenfotografie
fotoblok duo hondenfotografie
dierenfotografie foto's op USB