Fine Art Prints

Tijdens de viewing sessie stellen we de mogelijkheden voor waaruit  je kan kiezen om maximaal te genieten van de foto’s, hetzij als wanddecoratie in je interieur, hetzij als luxe fotoboek. Hierbij kort een overzicht van de mogelijkheden.

  • Dibond: Foto op aluminium drager
  • Canvas / Canvas Frame: prijsgunstige klassieker, professioneel opgespannen, eventueel in houten kader voor een moderne uitstraling
  • Block Frame: Je foto in een strak minimalistisch frame met dunne rand
  • Acryluxe: een echte foto op Dibond en afgewerkt aan de voorzijden met helder Acrylaat voor eenmoderne uitstraling
  • Chromolux: een krasvast fotoproduct waarbij de foto via sublimatie op een metalen plaat wordt getransfereerd. Schitterende diepe kleuren.
  • Kaders: ingekaderd foto’s op fotopapier of Fine Art katoenpapier van museumkwaliteit. Kaders in verschillende stijlen, voor elk interieur geschikt.
  • Duo Blok: een strak afgewerkt fotoproduct met aan beide zijden van het blok een foto. Ideaal voor op je bureau of kast.
  • Acryl blok: je foto achter een dik hoogglans acrylaat voor een speciaal ruimtelijk effect. Eye catcher op je bureau of kast.
  • Luxe fotoboeken met dikke, vlak liggende pagina’s op fotopapier.

We werken enkel met leveranciers samen die zich toespitsen op fotoproducten voor professionele fotograferen en waarbij de afwerking tot in het kleinste detail verzorgd wordt. Gedetailleerde info over de fotoproducten vind je hier.

Van al onze fotoproducten ontvang je voor reservatie van je fotosessie een prijsoverzicht zodat je duidelijk weet wat haalbaar is met je budget.

We bieden ook Pretty Packs aan: voordeelpakketten waarbij je verschillende fotoproducten combineert en waarmee je tot 15% bespaart! Kies je voor een Pretty Pack, dan krijg je bovendien een korting tot 15% op alle bijkomend bestelde fotoproducten. Je kan uiteraard ook volledig à la carte bestellen zonder minimum bestelbedrag, maar dan zijn er geen verdere kortingen van toepassing.

Van elke foto waarvoor je een fotoproduct bestelt, ontvang je van ons een digitaal bestand geschikt voor social media en voor weergave in 4K kwaliteit. We verkopen geen digitale beelden in de hoogste resolutie gezien we voor een full service aanpak gaan waarbij we onze klanten adviseren bij de keuze van het geschikte fotoproduct en dit zelf leveren. We willen controle behouden over de kwaliteit van het eindproduct en dit gaat niet als we hoge resolutie bestanden leveren die misschien in minderwaardige kwaliteit afgedrukt worden. Wij wensen enkel fysieke producten aan te leveren met een hoge bewaarfunctie, maar vullen dit dus wel aan met digitale beelden in lage en hoge resolutie.

fotoboek hondenfotografie
foto achter plexi
fotoblok acrylaat
gallery block ipv canvasfoto
ophangsysteem dierenfoto's