Dierenfotograaf Pretty Pets

Je bent dol op je hond, kat, konijn of paard en je zou graag eens een fotosessie willen beleven met een professionele dierenfotograaf die je hond origineel in beeld brengt? Boek dan een fotoshoot bij Pretty Pets! Dierenfotograaf Erwin Cloetens biedt jou en je huisdier tijdens de fotoshoot een leuke ervaring aan én na de viewing sessie ga je zeker met mooie beelden naar huis die je zelf niet had kunnen nemen.

Een dierenfotograaf moet naast technisch en creatief inzicht ook met dieren goed om kunnen en weten wat wel en niet werkt om je dier gerust te stellen en de aandacht te krijgen. Ervaring in de omgang met dieren is essentieel om tot de gewenste resultaten te komen, want zeker in de fotostudio moet je huisdier eerst even kunnen acclimatiseren. Een hond kunnen we op verschillende manieren belonen, bij andere dieren werken soms speeltjes of geluiden. Als baasje kan je ook  mee assisteren bij de fotoshoot en de fotograaf geeft je hierbij de nodige richtlijnen (waar gaan staan, wanneer een geluidje of woord zeggen, snoepje naar hier of daar bewegen).

kleine dieren

De Pretty Pets dierenfotograaf boek je voor in de fotostudio of voor op locatie. Voor honden kan je ook een buitenlocatie kiezen, maar kleinere huisdieren zoals katten, konijnen of reptielen laat je best in de fotostudio fotograferen. Een fotoshoot van een klein huisdier zal ook minder lang duren dan een fotosessie met een hond. De dierenfotograaf zorgt voor de nodige speeltjes en props om er een geslaagde fotoshoot van te maken. Omdat een fotosessie met een klein huisdier minder langt duurt, ligt de prijs ook lager dan bij een fotoshoot van een hond. Je kan in de fotostudio steeds terecht op afspraak, ook op zaterdag en zondag! Dinsdag houden we meestal vrij om bestellingen verder af te werken.

Snuffel zeker verder in de Pretty Pets website en via het contactformulier kan je ook de prijzen van fotoproducten aanvragen.
Een fotoshoot met je huisdier kan je hier boeken.

Vragen of meer info gewenst? Stel je vraag aan de Pretty Pets dierenfotograaf via het contactformulier of bel ons.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een leuke fotosessie!

Erwin Cloetens

Dierenfotograaf

dierenfotograaf Erwin Cloetens
dierenfotograaf Pretty Pets