Nee, maar je krijgt wel digitale beelden mee van elk besteld fotoproduct. We zijn een full service fotostudio dat je helpt bij het kiezen van professioneel afgewerkte fotoproducten zoals vergrotingen en fotoboeken. Wij bewerken en retoucheren elke geselecteerde foto zodat die aan onze hoge eisen voldoet voor een fotoproduct van professionele en zelfs museumkwaliteit. De nabewerking bepaalt mee de prijs van de fotoproducten. Dank zij onze samenwerking met professionele fotolabo’s kunnen we keer op keer de hoogste fotokwaliteit garanderen. Zou je zelf foto’s laten printen, dan is de kans groot dat de kwaliteit minderwaardig is en dat kleuren na een tijd zullen vergaan, wat zonde is van je investering in de fotosessie. Daarom willen we dus controle behouden over het afgewerkte product.
We bezorgen je wel van elke foto die je bestelt als fotoproduct een digitaal bestand dat je kan gebruiken in social media én kan weergeven in 4K kwaliteit. Hiervan kan je zelf ook nog kleine prints bijmaken.

Alle foto’s blijven eigendom van Pretty Pets en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden of verdeeld worden zonder toestemming van de auteur.