Fotograaf van honden: een vak apart

Je bent dol op je honden en je zou graag eens een fotoshoot willen mee maken met een professionele fotograaf die je honden origineel in beeld brengt? Boek dan een fotoshoot bij Pretty Pets! Als fotograaf van honden geeft Erwin jou en je hond tijdens de fotoshoot een leuke ervaring mee én na de viewing sessie ga je zeker met mooie beelden naar huis die je zelf niet had kunnen nemen.

Een fotograaf van honden moet naast technisch en creatief inzicht ook honden goed aanvoelen en hun vertrouwen winnen. Ervaring in de omgang met honden is essentieel om tot de gewenste resultaten te komen, want zeker in de fotostudio zal je hond eerst even moeten acclimatiseren. De fotograaf zal de honden regelmatig positief belonen en spreekt met jou af wat de regels zijn tijdens de fotoshoot. Het is namelijk vaak belangrijk dat de honden in de camera kijken en dus oogcontact met de fotograaf hebben voor een mooi portret. De hondenfotograaf zal dus zelf geluidjes maken of de aandacht trekken met speeltjes of met belongingssnoepjes. Als baasje kan je echter zeker mee assisteren en de fotograaf geeft je hierbij de nodige richtlijnen (waar gaan staan, wanneer een geluidje of woord zeggen, snoepje naar hier of daar bewegen).

Met honden in de studio of op locatie?

Met de de Pretty Pets fotograaf ga je samen met je honden aan de slag in de fotostudio of je kiest voor een thuis- of buitenlocatie. Kies je voor een buitenlocatie, dan kan dit over heel België en een deel van Nederland. De fotograaf kan je locaties voorstellen, maar als je zelf een leuke plek weet om je honden te fotograferen, dan is dat zeker mogelijk.

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer en had je graag een mooi portret van je honden om van te genieten in je interieur, dan kan je kiezen voor een fotoshoot in de fotostudio te Kapellen nabij Antwerpen. Je kan in de studio steeds terecht op afspraak, ook op zaterdag en zondag! Dinsdag houden we meestal vrij om bestellingen verder af te werken.

Snuffer verder door de Pretty Pets website en via het contactformulier kan je ook onze prijzen van fotoproducten aanvragen.
Een fotoshoot met je hond of honden kan je hier boeken.

Vragen of meer info gewenst? Aarzel niet om de Pretty Pets fotograaf te contacteren.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een leuke fotosessie!

Erwin Cloetens

Fotograaf van honden en huisdieren

fotograaf honden
Pretty Pets fotograaf honden