Fotograaf huisdieren

Je bent dol op je hond, kat, konijn of paard en je zou graag eens een fotosessie willen beleven met een professionele dierenfotograaf die je huisdieren origineel in beeld brengt? Boek dan een fotoshoot bij Pretty Pets! Fotograaf Erwin Cloetens maakt van een fotoshoot van je huisdieren een leuke en onvergetelijke ervaring én na de viewing sessie ga je zeker met mooie beelden naar huis die je zelf niet had kunnen nemen.

Een fotograaf van huisdieren moet naast technisch en creatief inzicht ook goed met dieren om kunnen en weten wat wel en niet werkt om je huisdier gerust te stellen en de aandacht te krijgen. Ervaring in de omgang met dieren is essentieel om tot de gewenste resultaten te komen, want zeker in de fotostudio moet je huisdier eerst even kunnen acclimatiseren. Een hond kunnen we op verschillende manieren belonen, bij andere huisdieren werken soms speeltjes of geluiden. Als baasje kan je ook  mee assisteren bij de fotoshoot en de fotograaf geeft je hierbij de nodige richtlijnen (waar gaan staan, wanneer een geluidje of woord zeggen, snoepje naar hier of daar bewegen).

fotograaf van kleine huisdieren

De Pretty Pets fotograaf is er niet alleen voor je hond, maar ook voor kleine huisdieren. Voor honden heb je de optie tussen een fotoshoot in de studio of op een buitenlocatie, maar kleinere huisdieren zoals katten, konijnen of reptielen laat je best in de fotostudio fotograferen. Een fotoshoot van een klein huisdier zal ook minder lang duren dan een fotosessie met een hond. De fotograaf zorgt voor de nodige speeltjes en props om er een geslaagde fotoshoot van te maken. Omdat een fotosessie met een klein huisdier minder langt duurt, ligt de prijs ook lager dan bij een fotoshoot van een hond. Voor meer info over de tarieven, kijk op de prijzen-pagina. Je kan in de fotostudio steeds terecht op afspraak, ook op zaterdag en zondag! Dinsdag houden we meestal vrij om bestellingen verder af te werken.

Snuffel even verder in de Pretty Pets website en via het contactformulier kan je ook de prijzen van fotoproducten aanvragen.
Een fotoshoot van je huisdieren kan je hier boeken.

Vragen of meer info gewenst? Stel je vraag aan de Pretty Pets fotograaf via het contactformulier of bel ons.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een leuke fotosessie!

Erwin Cloetens

fotograaf huisdieren

fotograaf huisdieren
Pretty Pets fotograaf huisdieren