Hondenfotograaf gezocht?

Je bent dol op je hond(en) en je zou graag eens een fotoshoot willen meemaken met een professionele hondenfotograaf die je hond origineel in beeld brengt? Boek dan een fotoshoot bij Pretty Pets! Hondenfotograaf Erwin Cloetens biedt jou en je hond tijdens de fotoshoot een leuke ervaring aan én na de viewing sessie ga je zeker met mooie beelden naar huis die je zelf niet had kunnen nemen.

Een honden fotograaf moet naast technisch en creatief inzicht ook met dieren en in het bijzonder met honden goed overweg kunnen. Ervaring in de omgang met honden is essentieel om tot de gewenste resultaten te komen, want zeker in de fotostudio moet je hond eerst even kunnen acclimatiseren. De fotograaf zal de honden regelmatig positief belonen en spreekt met jou af wat de regels zijn tijdens de fotoshoot. Het is namelijk vaak belangrijk dat de honden in de camera kijken en dus oogcontact met de fotograaf hebben voor een mooi portret. De hondenfotograaf zal dus zelf geluidjes maken of de aandacht trekken met speeltjes of met belongingssnoepjes. Als baasje kan je echter zeker mee assisteren en de fotograaf geeft je hierbij de nodige richtlijnen (waar gaan staan, wanneer een geluidje of woord zeggen, snoepje naar hier of daar bewegen).

hondenfotografie in de studio of op locatie

De Pretty Pets hondenfotograaf boek je voor in de fotostudio of voor op locatie. Kies je voor een buitenlocatie, dan kan hij je honden fotograferen over heel België en een deel van Nederland. De fotograaf kan je locaties voorstellen, maar als je zelf een leuke plek weet om je honden te fotograferen, dan is dat ook mogelijk.

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer en had je graag een mooi portret van je honden om in je interieur te hangen, dan kan je kiezen voor een fotosessie in de fotostudio te Kapellen nabij Antwerpen. Je kan in de studio steeds terecht op afspraak, ook op zaterdag en zondag! Dinsdag houden we meestal vrij om bestellingen verder af te werken.

Bekijk zeker de rest van Pretty Pets website en via het contactformulier kan je ook de prijslijst van fotoproducten aanvragen.
Een fotoshoot met je hond kan je hier boeken.

Vragen of meer info gewenst? Aarzel niet om de Pretty Pets hondenfotograaf te contacteren.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een leuke fotosessie!

Erwin Cloetens

Hondenfotograaf

honden fotograaf Pretty Pets
hondenfotograaf