De huisdierenfotograaf in België

Je bent dol op je hond, kat, konijn of paard en je zou graag eens een fotoshoot willen mee maken met een professionele huisdierenfotograaf? Boek dan een fotoshoot bij Pretty Pets! Huisdierenfotograaf Erwin biedt jou en je huisdier tijdens de fotoshoot een onvergetelijke ervaring aan én na de viewing sessie ga je zeker met mooie beelden naar huis die je zelf niet had kunnen nemen.

Een huisdierenfotograaf moet naast technisch en creatief inzicht ook goed met dieren om kunnen. Ervaring in de omgang met dieren is essentieel om tot de gewenste resultaten te komen, want je moet het dier tot rust kunnen laten komen en zijn aandacht krijgen en vast houden voor de ultieme foto. Een hond kunnen we op verschillende manieren belonen, bij andere dieren werken soms speeltjes of geluiden. Als baasje kan je ook  mee assisteren tijdens de fotosessie en de fotograaf geeft je hierbij de nodige richtlijnen (waar gaan staan, wanneer een geluidje of woord zeggen, snoepje naar hier of daar bewegen).

Kleine huisdieren

De Pretty Pets huisdierenfotograaf boek je voor in de fotostudio of voor op locatie. Honden kan je zowel in de fotostudio als op een buitenlocatie laten fotograferen, maar kleinere huisdieren zoals katten, konijnen of reptielen laat je best in de fotostudio fotograferen. Een fotoshoot van een klein huisdier zal ook minder lang duren dan een fotosessie met een hond. De huisdierenfotograaf zorgt voor de nodige speeltjes en props om er een geslaagde fotoshoot van te maken. Omdat een fotosessie met een klein huisdier minder langt duurt, ligt de prijs ook lager dan bij een fotoshoot van een hond. Je kan in de fotostudio steeds terecht op afspraak, ook op zaterdag en zondag! Dinsdag houden we meestal vrij om bestellingen verder af te werken.

Snuffel zeker verder in de Pretty Pets website en via het contactformulier kan je ook de prijzen van fotoproducten aanvragen.
Een fotoshoot met je huisdier kan je hier boeken.

Vragen of meer info gewenst? Stel je vraag aan de Pretty Pets huisdierenfotograaf via het contactformulier of bel ons.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een leuke fotosessie!

Erwin Cloetens

Huisdierenfotograaf

huisdierenfotograaf Pretty Pets
huisdierenfotograaf België