Cadeaubon fotoshoot huisdier

Geen idee wat te geven aan een vriend, collega of familie als geschenk voor verjaardag, kerst of andere gelegenheid? Met een cadeaubon voor een professionele Pretty Pets fotoshoot van hun huisdier maak je ze zeker blij! De geschenkbon met goudfoliedruk zit in een mooi doosje zodat er ook iets uit te pakken valt!

Met de cadeaucheque kan men zowel kiezen voor een fotosessie in de studio of op locatie (buiten/thuis). We maken een onderscheid tussen fotografie van kleine dieren (kat, konijn, vogel, reptiel) en honden. De fotoshoot van kleine dieren is goedkoper omdat deze minder lang duurt. Er is namelijk minder variatie mogelijk dan bij een hond die over het algemeen meer poses kan aannemen en die vaak ook truukjes kan of waarbij actiefoto’s mogelijk zijn. Ook paardenfotografie op locatie is mogelijk, bijvoorbeeld een paardenportret tegen zwarte achtergrond of actiefoto’s in de manège of sfeeropnamen van eigenaar en paard in de natuur.

De waarde van een cadeaubon fotografie is steeds inclusief 100 euro bestelkrediet zodat de gelukkige ontvanger ook meteen een afgewerkt fotoproduct kan kiezen. Je kan ook kiezen voor een hoger bestelkrediet.

De totale waarde van de geschenkbon wordt niet vermeld op de bon, maar het bestelkrediet wel.

  • Cadeaubon fotoshoot klein huisdier in studio: vanaf € 195,-
  • Cadeaubon fotoshoot hond in studio: vanaf € 275,-
  • Cadeaubon fotoshoot hond of paard op locatie: vanaf € 295,

Heb je een kortingscode van ons ontvangen, dan is die ook geldig op de aankoop van een geschenkbon!

Interesse? Mail ons via het contactformulier voor meer info.