Pretty Pets dierenfotograaf Erwin Cloetens

Pretty Pets Fotostudio

Onze fotostudio is in een nieuw kleedje gestoken en is helemaal klaar om jullie te ontvangen! Alles staat klaar: drankje voor de baasjes, snoepjes en speeltjes voor de furry friends en een dierenfotograaf die zin heeft in het maken van unieke portretten van jullie huisdieren! Profiteer in december nog van een superkorting van 35% op een fotoshoot naar keuze als je boekt voor 31/12. De fotoshoot zelf kan later in 2018 plaats vinden. Je  kan bij Pretty Pets terecht voor de volgende dierenfotografie:

  • fotografie van kleine huisdieren (kat, konijn, reptielen, vogels,…)

  • Hondenfotografie in de studio en op locatie

  • Paardenfotografie op locatie

Onze fotostudio is elke dag open (op afspraak), behalve dinsdag. Dus ook op zaterdag en zondag kan je een fotoshoot van je huisdier boeken! Hondenfotografie kan op locatie of in onze fotostudio te Kapellen. Kan je niet kiezen, boek dan onze Combo fotoshoot waarbij we op twee afzonderlijke dagen een fotosessie inplannen.

Vraag naar onze Cadeaubon Fotoshoot! Een leuk geschenk waar je iedere diereneigenaar een groot plezier mee doet.

Binnenkort komen we met nog enkele nieuwe producten op de proppen. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Fotoshoot van je huisdier

dierenfotografie tussenicon

Ben jij ook dol op je hond, kat, paard, … en wil je zijn of haar afbeelding een plaatsje geven in je interieur en voor later een mooie herinnering hebben aan je huisdier? Wat beter dan een mooi portret van je fury friend of paard waar je zoveel van houdt om aan de muur te hangen en om elke dag van te genieten? Of combineer met een mooi luxe fotoalbum, een herinnering aan je huisdier of paard dat je nog lang zal koesteren.